Koti Kokoelmat Uudenvuoden tarjoiluideoita

Uudenvuoden tarjoiluideoita

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Mitä uudenvuoden kunniaksi tarjoilisi? Vasta on mahassa jouluisia, perinteisehkön makuisia suomalaisia ruokia, niin kenties nyt jotakin rentoa ja hauskaa – vaikka jotakin etnisempää vaihteeksi?

Itselläni uudenvuoden juhlintaan ei liity oikein mitään perinteitä. Lapsena tietenkin vietettiin perheen kanssa, mutta sittemmin nuorena aikuisena ja aikuisena uusivuosi on ollut hieman ahdistavakin juhla, koska siihen ei liity ketään tiettyä porukkaa, kenen kanssa sitä viettäisi.  Tänä vuonna sitä ongelmaa ei kyllä olekaan. Uudesta, ensi vuodesta puheen ollen; vuodelta 2021 odotan eniten koronarokotetta! 

Uutta vuotta kotona tai ihan pienen kaveriporukan kanssa juhliessa voi olla kiva osallistua yhdessä kokkailuihin tai tehdä mukavaa naposteltavaa ruokaa, jonka ääressä ehtii kerrankin viettää pidemmän aikaa. Jokainen kokoaa oman hodarinsa, nostelee täytteitä blinen päälle, tai vaikka dippailtavaa ruokaa – sellaista vähän näperrettävää, jota ei ihan arkena – tai aina viikonloppunakaan tulisi tehtyä. Olisiko aika kokeilla blogistani jotakin reseptiä, jolle ei vielä ole ollut aikaa?

Kannattaa myös tutustua Naposteltavat– ja Tahnat-osuuteen, mikäli haluat jotakin pientä tai vaikka dippailla leipiä ja vihanneksia tahnoihin.

Yön yli kohotettu Focaccia

Suolaista leivontaa

Koko valikoima Suolaista leivontaa-linkin takana. Tässä muutamia omia suosituksiani:

Aasia

vegaaninen nachopelti

Muut suolaiset

Baileys-jäätelökakku

Makeaa

Vaikeinta valita, sillä makeisiin olisi niiin monta hyvää! Tässä niitä, joita itse harkitsin juuri tekeväni

Bonuksena 

 

 

Jäikö nälkä?

3 kommentit

Anna 3.01.2021 - 10:57

Kiitos ihanasta blogista, useat reseptisi on mulla ahkerassa käytössä! Iloista uutta vuotta ja kaikkea hyvää 🙂

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 3.01.2021 - 19:12

Oi vau, super paljon kiitoksia! :). Hyvää alkanutta vuotta myös sulle :).

Vastaa
Minou 19.12.2021 - 18:48

Mukava blogi sinulla. Ihania reseptejä uuden vuoden viettoon ja milloin vain. Meillä syödään yleensä ruotsalaiseen tapaan hummeria ja naudan sisäfilettä uutena vuotena. Katsotaan mitä keksimme nyt kun syömme enimmäkseen kasvikunnan tuotteita.

Vastaa

Jätä kommentti