Koti Arkiruoka Hei lukija, haluaisin tutustua sinuun!

Hei lukija, haluaisin tutustua sinuun!

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Oho! Meitähän on jo yli tuhat facebookissa ja lähestytään kahdeksaa tuhatta instagramissa! Melkonen määrä, ja minä yksin äänessä!

Yksinpuhelu käy ajoittain tylsäksi, joten nyt haluaisin tietää vähän lisää sinusta. Samalla saan itselleni hyödyllistä tietoa, jotta voin jatkossa keskittyä jakamaan juuri sellaista sisältöä, joka hyödyttää sinua :).

Kyselyssä on muutama monivalintakysymys, joihin ei tarvitse kaikkiin vastata, jos et niin halua. Aikaa ei varmasti kulu noin minuuttia enempää.

Tästä pääset täyttämään kyselylomakkeen. Vaikka kirjoittaisit sähköpostiosoitteesi loppuun, niin en silti näe, kuka on vastannut mitäkin.

Kiitos! Ihana saada tietää, kuka siellä puolella on :).


Jokaiseen kunnon kyselyynhän kuuluu arvonta (johon ei ole pakko osallistua), joten pistetäänpä palkinnoksi yksi hankkimistani keittokirjoista, jotka ovat sisältäneet itselleni liian helppoja -tai väärän kohderyhmän reseptejä. Arvonnan voittaja saa valita näistä itselleen mieluisemman.

Vaihtoehdot ovat:

Vielä yksi pala – Leila Lindholm: Pääasiassa makeaa ja suolaista leivontaa. Helppoja reseptejä arkeen ja juhlaan, tutumpia ja jännempiä reseptejä. Pitsoja, pastoja, juustokakkuja, vohveleita, piirakoita, brownieita, jäätelöitä, runsaasti erilaisia leipiä.
Vegeä! Liikkujan kasvisruokaa – Linda Kovanen: Erityisesti paljon treenaaville kasvissyöjille suunnattu kirja, joka kattaa koko päivän ateriat.

Arvonnan suoritan 19.3.

Muista, että voit aina olla yhteydessä minuun myös sähköpostitse, jos tulee kysyttävää tai toiveita.

Jäikö nälkä?

Jätä kommentti