Koti Ajatuksia Tulevia projekteja ja IHANAA JOULUA ♡

Tulevia projekteja ja IHANAA JOULUA ♡

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

JOULUKALENTERI – LUUKKU 24

Joulukuu on ollut melkoista hullunmyllyä suoraan sanoen. Milloin on keitetty lounaaksi pikaiset puurot, ja kauhottu se suoraan kattilasta suihinsa ja milloin ateriat on korvattu leivällä. Loppuvuoden tenttisumasta on nyt kuitenkin selvitty (tai ainakin toistaseksi huokaistu helpotuksesta), tuplabuukkaukset jotenkin setvitty, tiedekunnan vastuutehtävät hoidettu, ja niistä lopullisesti viiden vuoden jälkeen eläköidytty ja intensiivisistä terveyskeskusharjoitteluviikoista saatu toivottavasti lisäluottamusta tulevaan. Eivätkä loppuvuoden maailman uutiset mitään tunnelmankohottajia ole olleet.

Blogin joulukalenterikin on mennyt monta kertaa päälaelleen ja uusiksi, kun uusi idea on korvannut vanhan tai mahtavan aterian resepti on unohtunut kirjoittaa ylös. Reseptejä ja kuvia kertyi lopulta runsaasti luukkuja enemmän, mutta kenties niitä voi käyttää sitten ensi jouluna. Paitsi tuskinpa samat kuvat enää silloin minulle kelpaavat..

Viime elokuussa jo vuoden 2017 kesätöitä sopiessani uskoin sinisin silmin tulevaan, ja sovin tekeväni kolme päiväistä viikkoa (tosin 12 tuntisia päiviä), jotta neljä päivää viikosta jäisi sitten mahdollisille muille, ruokaan ja blogiin liittyville, projekteille. Mitä ne projektit sitten olisivat, niin se varmasti kirkastuisi vuoden aikana, ja mikäli ei, niin ainakin olisi sitten aikaa viettää kesää. Nyt vuoden vaihteessa yliopiston vastuutehtävistä eläköityminen oli taas yksi askel kohti tulevaisuutta, jossa aikaa on enemmän ruoalle ja valokuvaukselle.

Ihan turhia ajatukseni eivät olleetkaan. Ensinnäkin, viitaten siihen, että nykyiset kuvat eivät kelpaisi minulle vuoden päästä, niin innostuin osallistumaan huhtikuussa Kreetalla järjestettävälle ruokastailaus ja  -valokuvauskurssille! Kurssin järjestää maailmalla hurjaa mainetta hää- ja ruokakuvauksen saralla niittänyt Betty Liu. Olen muuten kovin tarkanmarkan tyttö, mutta kummasti ne kukkaron nyörit aukeavat, kun puhutaan ruoasta tai nykyisin myös ruokakuvauksesta. Kai sekin kertoo jotain innostuksesta aihetta kohtaan :). Enkä matkaan lähde yksin, vaan kurssille lähtee Suomesta lisäksi ihanat persoonat Ku Ite Tekee– blogin Minna sekä Liemessä-blogin Jenni.

Ai että, niin innolla odotan sitä!

Parempien ruokakuvien lisäksi luvassa on todella supermielenkiintoinen vuosi ja mahtavia projekteja, mutta jottei tästä postauksesta tule liian pitkä ja päästään joulun viettoon, niin jatkan näistä projekteista sitten joulun jälkeen! 🙂 Hih, vaikea pitää suunsa kiinni vielä :).

Ja teille rakkaat ystäväiseni haluan toivottaa todella ihanaa ja rauhallista joulua ♡.

 

Jäikö nälkä?

4 kommentit

Minna 24.12.2016 - 09:41

Hyvää joulua! Odotan meidän matkaa kyllä ihan innolla!

Vastaa
Saara / Viimeistä Murua Myöten 25.12.2016 - 11:50

Kiitos Minna! Niiinpä, voi kun se huhtikuu tulisi jo 🙂

Vastaa
Jenni liemessä 25.12.2016 - 11:21

Rentouttavaa joulua ja mielenkiintoisia uusia kujeita ensi vuodelle! 🙂

Vastaa
Saara / Viimeistä Murua Myöten 25.12.2016 - 11:52

Kiitos Jenni, vuodesta tulee varmasti mahtava :)!

Vastaa

Jätä kommentti