Koti Kokemuksia Se ikimuistoinen kajakointi-telttaretki ♡

Se ikimuistoinen kajakointi-telttaretki ♡

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Toiset hetket ovat niin kauniita, niin unenomaisia ja täydellisiä, ettet usko sitä hetkeä todeksi. Et halua mennä nukkumaan, sillä pelkäät herääväsi toiseen todellisuuteen.

Se hetki tuntuu toisaalta niin omalta ja intiimiltä, että tuntuu, että sen haluaa pitää itsellään, eikä koko maailmalle jakaa. Toisaalta se hetki avaa oven uuteen suuntaan ja on yksi elämän merkkipaaluista. Ja kun jostain on niin innoissaan, niin ei siitä pysty hiljaakaan olemaan. Sillä nyt minusta on tulossa oikea vaimo, toistaiseksi vielä käsin askarrellulla juuttinarusormuksella rengastettuna. Juuri niin meidän näköistä. Vähän reissussa rähjääntynyttä.

Tätä hetkeä en hassua kyllä osannut lainkaan tältä kajakkireissulta odottaa, vaikka jälkikäteen ajateltuna tällaisessa tilanteessa juuri olisin voinut odottaakin Markuksen kosivan. Luonnossa, vain me kaksi ja teltta.

Kajakoimme yöksi erääseen Espoon pieneen saareen, jossa nuotioruokien jälkeen loikoilimme kallioilla auringonlaskua ihaillen. Mietin jo, että harmi kun jälkiruoka unohtui nyt ottaa mukaan, kun Markus kaivoi repustaan yllätyksen. Lumipanttereita! Ääneen oikein sanoin, että nyt on tämä telttaretki aivan täydellinen, ihana yllätys. Vaan hetkeä sen jälkeen se muuttui jo satuakin ihmeellisemmäksi.

Ensin seurasi häkellys, onnenkyyneleet, sanattomuus. Ei mennyt silti kuin muutama tunti, kun uusi maniavaihe iski päälle. Häämania. En uskonut sen tulevan, mutta kai se olisi pitänyt tietää.

Aluksi en uskonut innostuvani sisustuksestakaan, mutta uusi koti sai monen kuukauden sisustumanian aikaan. Yhtälailla ei siis ihme, että parin tunnin päästä olin päässäni käynyt läpi jo useita eri valokuvaajavaihtoehtoja, paikkavaihtoehtoja, nimikylttisuunnitteluja.. Kaikki vinkit hääkakkujen tekijöistä ja muista suosituksista häiden suhteen otetaan siis ilolla vastaan. ♡ Ei malttaisi enää arkea elää, kun haluaisi vain alkaa jo toteuttaa! Onneksi kokemusta on 350 hengen vuosijuhlien järjestämisestä pääemäntänä -ehkä siitä on nyt jotain apua :).

Jäikö nälkä?

15 kommentit

Sari Atula 16.06.2019 - 22:36

Äidilliset ja sydämelliset onnittelut teille molemmille-näin täysin objektiivisesti voin todeta että Markus saa kyllä ensiluokkaisen vaimon!

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 16.06.2019 - 23:58

Kiitos :D. Ja päinvastoin <3

Vastaa
Tanja 17.06.2019 - 10:42

Paljon paljon onnea! <3 ^^ Mua kosittiin 2016 syksyllä Eiffel-tornissa, enkä aavistanut mitään etukäteen. Olinkin ilmeisesti ainoa, koska kaikki perheenjäsenet ja kaverit olivat mukamas arvanneet etukäteen tällaista tapahtuvan… 😀

Häiden suunnittelu on aivan ihanaa, nauttikaa siitä! Täällä on yksi ex-hurahtanut myös. 14.7.2018 saatiin viettää todella ikimuistoinen päivä, ja kuvat ovat ehdottomasti yksi niistä jutuista, joihin kannattaa panostaa. Video myös! Mä sain pari vuotta sitten paljon hyviä ideoita eri hääblogeista, kannattaa tutustua. Pidin itsekin hääblogia, ja se on edelleen olemassa vaikkei enää päivitykään. Kertoilin esim. just kuvaajasta, sormuksen teettämisestä, puvun valinnasta ja diy-jutuista, koska tein aika paljon itse. Jos kiinnostaa, käy kurkkaamassa https://alwaysyours1.blogspot.com/?m=1 🙂

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 18.06.2019 - 17:37

Kiitos <3. Oi Eiffelin torni, ihanaa! Kiitos kun jaoit linkin- tästä on varmasti apua :). Kyllä nyt alkaa varmasti yksi ihanimmista elämän vuosista, kun saa suunnitella häitä :). Mä heti tiesin, että mihin ainakin haluan panostaa ja mistä en tingi; ruoka, kakku ja kuvaaja. En ole sen sijaan ikinä vielä ajatellut yhtään hääpukua, sormusta, kampausta tai mitään mun omaan ehostukseen liittyvää, mutta kohta täytyy sitäkin ajatella :D. Teillä on tosi kauniita hääkuvia ja ihania häämatkakuvia :).

Vastaa
Glotter-Bäckerin 17.06.2019 - 11:10

<3
Vain me kaksi – ja teltta 😀 Repesin. Onhan se kuitenkin THE teltta, Markuksen huolella ja rakkaudella valitsema. Erottamaton osa parisuhdettanne 😀

Ihanaa, tarttuvaa häämaniaa Saaralle, liitele pilvissä rauhassa ja huolella! Markukselle tsemppiä häämaniaan 😉

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 18.06.2019 - 17:34

Haha 😀 Markus varmaan kestää ainakin tämän alun :D. Eilen oltiin jo sormusostoksilla, laitettiin tarjouspyyntöjä cateringistä ja hääkakusta. Siis erilainen lähestymistapa kuin muilla, jotka ensiv valitsevat päivämäärän ja tilan.. Mä varmistan, että milloin haluamani kakun ja cateringin voisi saada ja sitten alan järjestää sitä tilaa sen mukaan :’D. Ja todellakin, se on rakas teltta ja nyt varmaan entistä rakkaampi :).

Vastaa
satu 17.06.2019 - 14:24

Onnittelin jo instassa mutta onnea vielä. Ja sitten oleellinen asia mikä sai jättämään kommentin: mikä teltta toi on? Retkeillään paljon ja haaveena on ollut tuollainen maisemateltta! Yksi lähti jo melkein tilaukseen mutta käyttäjien huonot arviot saivat toisiin ajatuksiin.

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 18.06.2019 - 17:32

Hei, kiitos vielä 🙂 <3. Hih, no sepä se olikin projekti tuo teltta :D. Kun päätettiin hankkia parempi teltti, niin Markushan se otti selvää useiden viikkojen ajan eri teltoista ja päätyi siihen, että markkinoiden ehdoton ykkönen on REI:n Big Agnes, jota siis sai tietysti vain Jenkeistä. Onneksi tosin oltiin joka tapauksessa tuolloin lähdössä road tripille Jenkkeihin. Kyllä sen olisi Suomeenkin saanut tilattua, tietysti sitten vaan verot päälle, mutta silloin tultaisiin samaan hintaan kuin mitä nyt vaikkapa uusimman Retkilehden kupoliteltan voittaja maksaa (ja siinä kuitenkin tätä huonommat speksit). Hinta kolmen hengen (eli just sopiva kahdelle) teltasta oli n. 500 dollaria. Mutta se on ollut todella hyvä, tosi tosi kevyt, samalla tilava ja tietysti maisemallinen (totta kai myös sadesuoja on olemassa).

Vastaa
Glotter-Bäckerin 19.06.2019 - 12:45

Jonkinmoisia maisematelttoja on tarjolla myös ainakin Fjällrävenillä. Osasta saa päällikankaan pois ja osasta käärittyä sivuun, niin että molemmat puolet teltasta ovat täysin paljaina, esim. Abisko View. Taisi maksaa 700€ hujakoilla, en ole katunut sijoitusta.

Vastaa
Marja 17.06.2019 - 14:33

Nyt haluan kyllä kommentoida pitkään blogiasi lukeneena. Ensiksikin hurjan paljon onnea kihlauksen johdosta! Yllätyskosinta on ihan parasta! Minut yllätettiin täysin muutama vuosi sitten talvella tunturin huipulla nuotion ääressä. Ja grillimakkara kädessä.

Kosintaan liittyen on pakko suositella tutustumaan yhdessä mieheni kanssa rakentamaamme Tahtoo-hääsovellukseen, joka sai alkunsa siitä, kun järjestimme omat häämme. Moni on tykännyt

Ja kiitos vielä muuten ihanasta blogista! Vaikka kuinka moni resepti, kuten meksikolainen tomaattikeitto, on jäänyt keittiömme vakkareiksi, ja viimeksi onnistuin hampurilaissämpyläreseptillä niin hyvin, että mieheni taitaa tästedes jättää niiden leipomisen minun vastuulle, vaikka aiemmat vuodet se on ollut hänen heiniä

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 18.06.2019 - 17:29

Eikä, miten ihana kosintatarina <3. Ai se on sinun, siis teidän, tekemä sovellus! Mä juuri rekisteröidyin sinne tänään ennen kuin ehdin tätä kommenttia nähdäkään :). Huippua, siitä varmasti on hyötyä! Kiitos vielä erittäin paljon kehuistasi blogia kohtaan, mieltä lämmittää :).

Vastaa
Tiinatuulia 20.06.2019 - 21:12

Onneksi olkoon, niin uniikki tarina ja kauniit kuvatkin! ❤️ Ps. Häämania voi tosiaan iskeä ja kestää ja on mitä ihaninta aikaa fiilistellä, itsellä reilu vuosi kosinnasta ja nyt puolitoista vuotta aikaa vielä h-hetkeen- ja edelleen mania jyllää ja ideat lentää :’)❤️

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 24.06.2019 - 22:06

<3 Oi onpa ihana, että häämania sen kuin vain jatkuu :). Toisilla on suurempi taipumus kyllä innostua juhlien järjestelystä, joillekin kavereilleni häävalmistelut tuntuvat olevan lähinnä taakka :D.

Vastaa
Anu 27.06.2019 - 10:34

Paljon onnea kihlautuneille! Ja kiitos tunnelmallisen kauniista kuvista!

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 27.06.2019 - 12:15

Voi kiitokset <3

Vastaa

Jätä kommentti