Koti Kokemuksia Brunssikirjan julkkarit

Brunssikirjan julkkarit

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Eilisen juhlahumu kantaa taas pitkälle. Ihana, että niin moni bloggaaystävistämme oli kokoontunut paikalle Tehtaankadun kahvila Blossomiin nostamaan maljan kanssamme!

Vaikka viime hetken peruutuksille ei voi mitään, niin oli meitä kuitenkin paikalla kolmisenkymmentä juhlistajaa.

Julkkaripaikan valinta sattuikin hauskasti. Jenni oli kuullut kyseistä, all day breakfast, kahvilasta ja tapasimme tammikuussa aamiaisen merkeissä suunnitellaksemme tulevaa kevättä niin kirjan kuin muiden asioiden osalta. Julkkaripaikka oli edelleen aivan auki. Siinä sitten vohveleita mutustellessa ja kaakaota hörppiessä ehdotin, että eikös tämä olisi ihan täydellinen paikka?

Kahvila Blossomin suolainen ja makea vohveli. Suolaisessa hummusta, bataattipyrettä, mantelia, fetaa ja rucolaa. Makeassa mustikkachiahilloa, mantelivoita ja banaania.

Kysyimme saman tien omistajalta Päiviltä, joka iloksemme ilahtui pyynnöstä. Tilasimme häneltä catering-palveluna noita ihania vohveleita julkkareihin. Onhan Brunssikirjassakin oma kappale ihan vain erilaisille vohveleille.

Naureskelin julkkareissa, että minulla on ollut kahden kuukauden aikana kaksi vapaa päivää, ja molemmat on vietetty Blossomissa :D.

Kauniisti Kotimainen lahjoitti meille keväisiä tulppaaneja koristeluun ja kaikille vieraille omat kauniit kimput. Noutaessamme näitä heti aamusta kukkatorilta kahmimme mukaamme myös 15 risua ja hieman vihreitä lehtiä. Hintaa kertyi enemmän kuin olisi arvannut, sillä sattuikin yksi ruskea risu maksamaan viisi euroa :D..

Järjestelyjä. Ne kalliit risut eivät lopulta edes päätyneet kuviin asti :D.

Juhlapäivän järjestelyt näyttivät sujuvan kiireettömästi, kunnes tuntia ennen juhlan alkua aloimme asetella vuokraamiamme kuohuviinilaseja pöydälle. Niissä jokaisessa oli kämmenin kokoisin kirjaimin erään samppanja-firman logo. Siis kuka nyt haluaa vuokrata mainoslaseja? Varsinkin, kun kuohuviinit tulivat Freixenetin puolesta.

Asennemedian toimistolta löytyi onneksi häthätään 16 eripari lasia ja laskimme, että lapset eivät käytä laseja, me voimme tarpeen mukaan käyttää pahvimukejakin ja puolisomme voimme ohjeistaa tarvittaessa juomaan mainoslasista niin, että pitävät kättänsä logon päällä. Onneksi lasit riittivät sellaisenaan.

Ihan pelkällä ruiskaunokillakin saa jo kuohuviinilasin koristeltua nätisti.

Oma puheemme taisi hieman venähtää, kun innostuimme kertomaan Brunssikirjan tekemisestä. Tästä lisää toisessa postauksessa.

Loppuaika kului jutustellessa, signeeratessa kirjoja, lasten leikkiessä ja vohveleilla herkutellessa. Varsin onnistuneet juhlat!

Lähtiessään vieraat saivat vielä Brunssikirjan varsinaiselta yhteityökumppanilta Risentalta mukaansa ananas-chia-manteligranolaa sekä tattarijauhoja, ja tietysti nuo kauniit kukkakimput :).

Saimme samalla kuulla, että Brunssikirja on lähtenyt myymään todella hyvin, ihanaa! Helpoin ja vaivattomin (sekä edullisin) tapa saada Brunssikirja käsiisi on Adlibriksen kautta.

      

Jäikö nälkä?

1 kommentti

Roosa 19.03.2018 - 05:20

Tiedoksi, että Prisma myy adlibristäkin halvemmalla;)

Vastaa

Jätä kommentti