Koti Ajatuksia Brunssikirja on täällä! + Arvonta

Brunssikirja on täällä! + Arvonta

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Kuten joskus sanoin, niin antaa muiden kirjoittaa väitöskirjaa, minähän teen mieluummin keittokirjan!

Vaikea sitä on vielä edes käsittää. Oma pieni vauvamme, minun ja Jennin Brunssikirja, on nyt kaiken kansan saatavilla kaupoissa. Hauska juttuhan oli, että Brunssikirjan sai käsiinsä ensimmäiseksi eräs turkulainen ystäväni, joka oli sen ennakkoon tilannut Adlibriksestä – ennen kuin edes kustantajamme Tammi oli nähnyt valmista kirjaa! Minusta ja Jennistä nyt puhumattakaan. Kyllä alkoi sydän hakata ja jännittää, kun ei voinut nähdä kirjaa itse ja tiesi, että jonkun toisen hyllyssä se jo on! Jäikö sinne kuitenkin useiden tarkastuskierrosten jälkeen vakavia virheitä? Onnistuiko taitto? Miltä kuvat näyttävät painetulla paperilla? Valitsimmeko edes oikeita reseptejä kirjaan alun perin?

Hetkeksi kirjan oli jo ehtinyt unohtaa mielestä. Tammikuun lopussa teimme viimeisiä korjauksia, ja kuukauden hengähdimme kirjan ollessa painossa. Vaan nytpä on 13 kuukauden työtulos käsissä! Ylihuomenna pidämme julkkarit bloggaajille kahvila Blossomissa, jossa nostamme maljan, ei suinkaan projektin päättymiselle, mutta äärettömän upealle etapille.

Sanotaan, että keittokirjan kirjoittaminen on kuin vauvan tekeminen. Kestää n. 9 kuukautta. Huh, huomattavasti helpommalla pääsee kuitenkin kuin väitöskirjan kanssa. Kun katselee vierästä, miten Markus uurastaa neljättä vuotta ensimmäisen artikkelin parissa, niin totean, että keittokirja on huomattavasti parempi ja hauskempi projekti :).

Laskeskelimme Jennin kanssa, että meidän yliaikainen 13 kuukautinen kirjavauvamme olisi täysiksi työpäiviksi muutettuna vienyt noin 5 kuukautta työpanosta, ja kuten ei vauvankaan kanssa, niin työ ei suinkaan ole ohi, kun kirja on putkahtanut myyntiin, vaan nythän se vaikeampi työ on vielä edessä; markkinointi.

Brunssikirjasta Markuksen lemppari eli lohi-pinaatti Croque Madame. Hän valitsi tämän saman tien nähtyään kuvan kirjasta ja niitä sitten syötiin viime viikonloppuna sekä aamu- että iltapalaksi. ”Toivottavasti kaikki arvojestelijat tekevät ainakin näitä leipiä!” -t. Markus

Mitä Brunssikirjasta löytyy?

Brunssikirjan 248:sta sivusta n. 120 on reseptejä makeasta suolaiseen, suomalaisesta aasialaiseen, aamupalamaisemmasta ruokaisampiin ruokiin. Taitossa tosin pari näistä karsiutui pois, kun sivut loppuivat keseken :D. Reseptit on jaettu ruoan kategorian mukaan; on salaatteja, puuroja,  katuruokaa, vohveleita, klassikoita…

Emme itse ole kovin suuria aamupalaihmisiä. Rakastan aamiaisruokia, mutta aamut ovat niin kiireisiä, että ne toistavat melko samaa aamupalakaavaa päivästä toiseen. Jenni taas harvoin syö lainkaan aamiaista. Toisaalta koen olevani vahvimmillani juuri ruokaisampien ruokien valmistuksessa, niihin ideoita ja reseptejä riittää. Yhdessä kun yhdistimme ajatuksemme ja ideamme, niin idealistamme oli aivan loputtoman pitkä ja kustantajan oli vedettävä stoppi siihen vähän yli sadan kohdalle.

Brunssikirja

Viikuna-vuohenjuustovohvelikakku

Vietnamlainen katkarapupannukakku – mun lemppari!

Molemmat voimme ylpeinä sanoa, että kirja edustaa tasapuolisesti meitä molempia. Se on meidän molempien näköinen kirja – ehkä siksi, että visuaalinen tyylimme on viimeistään tämän projektin kautta kulkenut kohti yhtä (meidän @nordicfoodtales – instagramtilikin alkaa näyttää kumman yhtenäiseltä) ja toisaalta makumieltymyksemme ovat jo ennestään mukavan samanlaisia.

Kirjassa on myös esimerkkimenuita brunssille – mitkä ruoat toimivat erityisen hyvin yhdessä.  On myös ideoita, miten koostaa hyvin nopea brunssi. Sen puoleen kyllä lähes kaikki reseptit ovat melko yksinkertaisia ja vaivattomia. Monimutkaisimmat karsiuituivat pois jo lähtöviivalla. Kun itse emme jaksaneet ryhtyä vohvelinachohässäkkäpuuhiin, niin totesimme, ettei kyllä sitten kukaan muukaan.

Porkkanakakkuvohvelit

Brunssikirja

Lähi-idän galette

Paljon minulta on kyselty kirjan vegaanisuudesta. Emme kumpikaan ole vegaaneja, joten arvatenkaan kirja ei ole vegaaninen. Jenni on sekasyöjä, joka on pikkuhiljaa lisännyt kasvisruokaa lautasellaan. Itse olen pääasiassa kasvissyöjä taikka arkihimavegaani, mutta kyllä kunnon poro tai pientilalta tilattu lammas kuuluu myös lautaselleni. Kalasta kumpikaan ei ole luopumassa. Laskin, että kirjan resepteistä n. 30% on vegaanisia, ja moni sellaiseksi muunneltavissa (esim. jätä feta pois). Pääasiassa reseptit ovat kuitenkin kasvisruokaa, muutamassa on kalaa ja lempireseptissäni katkarapuja, leivonnaisissa taas on käytetty luomukananmunia. Yhteen tai kahteen on lipsahtanut pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

Mistä kirja löytyy? Kirjakaupoista, marketeista (esim.  Prismasta) ja tietysti vaikka Adlibriksestä saat sen kotiin ilman toimituskuluja! Brunssikirja olisi vaikka ihana äitienpäivä- tai valmistujaislahja – tai mikä tahansa muu lahja :).

Kirjoitan myöhemmin lisää itse kirjan kirjoittamisesta ja tekemisestä. Mitä kaikkea matkaan kuuluukaan.

Kuvat ovat reseptejä Brunssikirjasta.

Arvonta!

Arvon yhden omista kirjoistani joillekin teistä. Sillä eihän ilman teitä lukijoita olisi koskaan tullut Brunssikirjaakaan – ainakaan omalta osaltani. Huom, postitan vain kotimaahan. Osallistu arvontaan kommentoimalla vaikkapa, mikä on parasta ruokaa brunssilla (Suolainen, makea, aamiaismaisempi vai ruokaisampi) tai ihan vain jättämällä vapaamuotoiset terveiset tai vaikka vinkin hyvästä brunssipaikasta.

Arvon kirjani to 15.3. illalla. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei heti näy. Joudun pitämään moderointia päällä valtavan suuren roskaspämmibottiviestimäärän vuoksi.

Arvonta on suoritettu! Voittaja on Sofia – kommentilla numero 23Edit 17.3. Oli arvottava uusi voittaja, sillä edellinen ei vastannut sähköpostiinsa. Uusi voittaja on Carita – numerolla 28. Onneksi olkoon! Kiitän erittäin paljon jokaisesta kommentista ja onnen toivotuksesta :). Oli mukava lukea näitä läpi ja moneen olisin halunnut ihan kommentoida ja kiittää henkilökohtaisesti, mutta se olisi vaikeuttanut random number arvontaani.. 😀

Jäikö nälkä?

189 kommentit

Nannil 13.03.2018 - 08:46

Voisin syödä brunssia all day long, todella odotettu kirja meidän keittiöön! Lempibrunssi on suolainen. Suolaista kinkkua / kasvismunakasta ja ruokaisia salaatteja.

Vastaa
Saara Hyrkäs 13.03.2018 - 09:14

Minun valmistama brunssini perheelle koostuu suolaisista herkuista, vohvelit erilaisine täytteineen on suosikkini sekä itse tehty granola maustamattoman jukurtin kera.
Makea osuus koostuu hedelmistä.
Kasvisten osuutta pitäisi lisätä, niihin toivon lisää vinkkejä:) Ja ohjeita ilman sokereita.

Vastaa
Minna 13.03.2018 - 09:22

Omissa kotibrunsseissa parasta ovat tuorepuurot, mutta tuore leipä, piirakat, ruokaisat salaatit yms maistuvat myös:)

Vastaa
Sanna 13.03.2018 - 09:29

Kirjankansi näyttää ihanalta! Blogisi perusteella uskon myös sisällön olevan maistuva. Itse tykkään, että brunssilla on tarjolla sopivasti suolaista ja makeaa. Ruoat saavat olla aamiaismaisia ja ainakin omatekoisella brunssilla niiden pitää valmistua helposti

Vastaa
Satu 13.03.2018 - 09:40

Aivan herkullisen näköinen jo pelkästään kirjan ulkomuoto, en malta odottaa että pääsen testaamaan sen sisältöä! Nam! Fiiliksestä riippuen brunssilla suolaista tai makeaa.

Vastaa
Kamilla 13.03.2018 - 09:45

Onpa herkullisen näköisiä kuvia! Paras brunssi (monipuolisesti suolaista ja makeaa, ei mitään liian raskasta) syntyy tietysti kotioloissa hyvässä seurassa, mutta lämpimästi voin suositella myös Ruplan brunssia Kalliossa. <3

Vastaa
Ninnu 13.03.2018 - 09:46

Suosikkiruokaa brunssilla on vaikea valita, sillä smoothiet, tuorepuurot, chiavanukkaat yms tulevat heti mieleen, mutta vastataan nyt kuitenkin, että banaanipannarit+vaahterasiirappi. 🙂

Vastaa
Anna 13.03.2018 - 09:47

Porkkanakakku 🙂

Vastaa
Asta Lähteenmäki 13.03.2018 - 09:48

Kauniita kuvia! Sain juuri aamiaiseksi Ranskassa croissantin ja hilloa, tosin kahvi olikin sitten sitäkin parempaa 🙂 Suolainen maistuisi minulle kuitenkin huomattavasti paremmin! Meidän perheen ruuat ovat muuttuneet kasvispainoitteisemmiksi pikku hiljaa kiitos sun ihanien reseptien!

Vastaa
Nelliina 13.03.2018 - 09:49

Mukaan ihanan opuksen arvontaan. Tulipa nälkä Vohvelit ovat mun lemppareitani.

Vastaa
Janni 13.03.2018 - 09:50

Kunpa kerrankin kävisi tuuri! Parasta brunssiruokaa ovat mielestäni muhkeat voileivät. Vientamilainen katkarapupannari kuulostaa to die for. Hyvää ja menestyksekästä matkaa Brunssikirjalle 🙂

Vastaa
Anni 13.03.2018 - 09:51

Parasta brunssi ruokaa on kaikki kakut ja makeat herkut!

Vastaa
T 13.03.2018 - 09:54

Paras brunssiruoka on kyllä vaikea valinta! Itse pidän eniten erilaisista salaateista, varsinkin ruokaisammat couscous- ja juustosalaatit ovat parhaita! Kahvia unohtamatta 🙂

Vastaa
Paula 13.03.2018 - 09:57

Onnitteluni! Onpa todella houkuttelevan näköinen kirja, ja reseptit kyllä kiinnostavat. Brunssilla erityisesti ilahduttavat ruokaisat mutta ”herkkumaiset” lajit kuten vohvelit erilaisilla lisukkeilla ja tavallista paremmat salaatit, piirakat – ja hyvä kahvi 🙂

Vastaa
Emmi Ruotsalainen 13.03.2018 - 10:07

Paras brunssipaikka on lillian Tampereella ❤️ Brunssilla kuuluu olla överisti kaikkea, makeaa, suolaista, rasvaista, raikasta, kevyttä sopivissa suhteissa tuorepuristettua mehua unohtamatta! Ja kunnon kuppia kahvia. Eikä lasi kuohuvaakaan ole pahasta

Vastaa
Mallaspulla 13.03.2018 - 10:08

Ihan mahtavannäköinen kirja! Lämpöiset onnittelut teille molemmille isosta uurastuksesta 🙂 Nyt se on palkittu! Innolla odotan, että saan kirjan jostain käsiini, ehkä sitten tämän arvonnan kautta. Koska olen toivoton sokerihiiri, makeat brunssiherkut ovat ehdottomasti suosikkejani.

Vastaa
Sari V 13.03.2018 - 10:08

Tuore pataleipä, shaksuka (miten kirjoitettiinkaan?) ja itse tehty granola kirsikkahillolla ovat olleet meidän viikonloppujen brunssi valikoimissa.

Vastaa
noora 13.03.2018 - 10:11

Ooh! Vaikuttaa huikealta kirjalta! Onnittelut! <3 Brunssit ovat mielestäni ihania, mutta hyvin harvoin tulee käytyä missään brunssilla tai edes valmistettua sellaista itse kotona. 😀 Erityisesti itse tehty brunssi kiinnostaa, kun voi valmistaa just niitä omasta mielestä parhaimpia juttuja ja saa syödä omassa rauhassa ilman jonoja ja ruuhkaa. 🙂

Vastaa
Ella 13.03.2018 - 10:11

Jes, tätä on odotettu! Koska olen sitä mieltä, ettei kaikkea tarvitse omistaa itse, laitoin kirjan kirjastosta varaukseen. Ilmeisesti muitakin tämä kirja kiinnostaa, ja saan sen kirjastosta varmaan vuoden päästä maaliskuussa. Siispä ei tekisi huonoa voittaa juuri tämä kirja niiden harvojen omistamieni kirjojen joukkoon!

Vastaa
Emmi Ruotsalainen 13.03.2018 - 10:12

Ilmeisesti ensimmäinen kommenttini katosi mystisesti? No yritetään uudestaan, ENSINNÄKIN MÄ RAKASTAN AAMIAISTA JA BRUNSSEJA JA AAMUJA (jotka liian usein kiireisiä tosin ovat).

Paras brunssipaikka ikinä on Lillian Tampereella. Brunssilla pitää olla makeaa, suolaista, rasvaista, kevyttä, raikasta… kaikkea sopivasti ja vähän liikaa. Tuorepuristettua mehua ja isoa kuppia kahvia unohtamatta. Kirja olisi täydellinen lisä reseptikokoelmiini ja täydentämään brunssi-ideoita.

Vastaa
Julia 13.03.2018 - 10:16

Superina onnea kirjan valmistumisesta<3 ihanaa et sun unelmat käy toteen!! Mun lempparibrunssiruoka on ehdottomasti pitkään haudutettu uunipuuro esim. Joku ihana kermainen ohrapuuro ihanilla lisäkkeillä ja kardemummakahvin kera! Toinen lemppari on itsetehty pataleipä! Ja tietty kaikki ihanat kotimaiset marjat sekä raikas vesimeloni kesäbrunsseilla !

Vastaa
Vilma 13.03.2018 - 10:19

Aamiaismainen suolainen ruoka on brunssilla varmaan parasta, mutta silti jonkinlainen jälkkäri kuuluu mielestäni aina brunssiin 🙂

Vastaa
Sofia 13.03.2018 - 10:23

Parasta brunssiruokaa on ollut vaalealeipä, jonka päällä on lohta ja uppopaistettu kananmuna Vielä kun joskus itse uskaltaisi kokeilla sitä uppopaistetun munan tekemistä… Kirja toisi varmasti uutta inspistä reseptien kokeiluun! Näyttää ihanalta!

Vastaa
ritti 13.03.2018 - 10:23

Oi, kaikki suolainen maistuu 🙂

Vastaa
Viikonlopppukokki 13.03.2018 - 10:30

Pidän enemmän aamiaismaisemmasta brunssista, jolle kuuluu ehdottomasti jotain lämmintä leivonnaista, kananmunaa, hedelmiä ja/tai marjoja, juustoja jne.

Vastaa
Laura L. 13.03.2018 - 10:31

Lempiruokaani brunssilla on banaanileipä, kylmäsavulohibagelit sekä banaanipannukakut/-vohvelit!

Vastaa
Katarina 13.03.2018 - 10:52

Onnea hienosta kirjasta! Brunssilla pitää ehdottomasti olla croissantteja 🙂

Vastaa
Carita Rantamäki 13.03.2018 - 10:54

Onnea esikoisesta!❤
Omaan brunssi-pöytääni tahdon aina suolaista ja makeaa

Vastaa
Jaana 13.03.2018 - 10:55

Vietnamilainen katkarapupannukakku ja Lähi-idän galette toivat jo veden kielelle, joten pakko saada tämä kirja – keinolla millä hyvänsä 🙂

Vastaa
Eerika 13.03.2018 - 10:56

Puurot! Ihania kuvia, kirja ois huippua saada!

Vastaa
Ride 13.03.2018 - 10:57

Brunssiin kuuluvat ehdottomasti niin suolaiset kuin makeat ja kaiken kruunaa lasillinen kuohuvaa. Kuuma – ehdottomasti paras brunssipaikka.

Vastaa
Inna 13.03.2018 - 11:00

Loputtoman makeannälän omaavana on kyllä pakko vastata, että makeat ruoat ovat brunssilemppareitani. Ja tää kirja vaikuttaa superhyvältä, ja oliskin ihanaa saada se omaan hyllyyn!

Vastaa
Eppu 13.03.2018 - 11:00

Brunssit ovat ihana tapa päättää viikko – useinhan niistä viikonloppuisin nautitaan. Joskin arjen luksukseen voisi kuulua hidas brunssi hyvän ystävän seurassa keskellä viikkoa 🙂
Brunssiin sopii mielestäni juurikin makean ja suolaisen yhdistelmät – bongasin juuri lehdestä vinkkiä siitä, miten kaurapuuron kanssa voisi yhdistellä melkein mitä vain; paahdettua myskikurpitsaa, fetaa, mustapapuja, vuohenjuustoa, lehtikaalia, herneitä – tälläinen puurobuffet olisi joskus hauska kokeilla brunssin yhteydessä tai vaan omana kokonaisuutenaan. Vaikka puuro onkin niin arkipäiväistä, niin se on juuri se kameleontti mikä taipuu moneen. Keitä aamulla ihanan pehmeä puuro, tai valmistele illalla kaappiin valmiiksi ja syö aamulla tuorepuurona.
Tampereella lähellä Kalevan kaupunginosaa on eräs ihana kahvila, jossa tarjotaan vegaanista hyvää ja vinyylilevyjä on mahdollista soittaa taustalla – tähän paikkaan oon tykästynyt. Tosin heidän brunssinsa on vielä testaamatta! 🙂

Vastaa
Sanna 13.03.2018 - 11:01

Paras brunssi on yhdistelmä suolaista ja makeaa, salaatteja, leipää, jotain lämmintä ja jälkkäri. Tykkään myös aamiaismaisista brunsseista 🙂

Vastaa
Heidi 13.03.2018 - 11:06

Ihana kirja! Pelkästään jo kansi on niin houkutteleva, että tätä ihanuutta ei voi kirjahyllyssä kiertää.

Vastaa
Emma 13.03.2018 - 11:11

Odotan sormet täristen milloin pääsen selaamaan brunssikirjaa – mieletöntä, että se on vihdoin täällä! Olen suunnitellut vähän isomman brunssin järkkäämistä nyt keväällä, joten pääsen varmasti jo pian testaamaan reseptejä <3 Tällä hetkellä super brunssi suosikit ovat chocochilin herne-minttulevite ja vegaaniset pannukakut, jota on tullut mainostettu joka suuntaan 🙂

Vastaa
Linda Heinonen 13.03.2018 - 11:11

Lempparibrunssiruuat ovat sellaisia suolaisia tai makeita, joita en ole ennen maistanut. Se voi olla vaikka ihana uusi smoothie, etninen yllätysruoka tai herkullinen juustokakku.

Vastaa
Marika 13.03.2018 - 11:15

Onnea keittokirjailijalle! 🙂

Vastaa
Eriikka Hienola 13.03.2018 - 11:16

Oi! Brunssilla parasta on leppoisa yhdessäolo ja iso pussillinen naurua! Kirjasta saisi varmasti runsasati ideoita brunssien järjestämiseen – minulla kun yleensä tahtoo olla vähän suppea mielikuvitus tässä. Kirja myös taitaa näyttää aika herkulliselta – ainakin nämä kuvat ovat todella upeita! 🙂

Vastaa
Eija 13.03.2018 - 11:24

Brunssilla maistuu suolainen ja ehkäpä päätteeksi joku pieni makea pala.

Vastaa
Anni 13.03.2018 - 11:38

Puurot ja munakkaat on parhaita ja tuoreet marjat, hedelmät ja kasvikset.
Tää kirja olis niin ihana❤️

Vastaa
Ani 13.03.2018 - 11:39

Onpa kaunis kirja! Parasta brunssilla on kevyt suolainen ruoka ja sen kanssa tietysti pekonia 😉

Vastaa
Glotter-Bäckerin 13.03.2018 - 11:39

Kyllä nyt on huutava vääryys, postitus vain kotimaahan?!? Eikä nopeudesta tai äänekkyydestä saa tässä skabassa lisäpisteitä, mitä?

Mun mielestä brunssilla pääpaino on suolaisissa, lopuksi hiukan makeaa. Tykkään aamiaismaisista asioista, kuitenkin vähän tuhdimpina tai varioituina tai laajemmalla kattauksella. Kyllä mä lämpenisin tolle Lähi-Galetelle ja porkkanakakkuvohveleille! Oma brunssisuosikki on ehkä italialainen Torta Rustica eli naatti-ricotta-piiras.

Vastaa
Mallu 13.03.2018 - 11:48

Suolainen ja makea 🙂

Vastaa
Ansu 13.03.2018 - 11:48

Tykkään brunssilla kaikesta pikkusuolasesta ja täydellisen brunssin kruunaa joku ihana makea jälkkäri

Vastaa
Typy 13.03.2018 - 12:12

No, näyttääpä mielenkiintoiselta ja hyvä lahjakirja! Suolainen on mun juttu! Itse ei tule brunsseja laitettua, mutta ehkäpä nyt olisi hyvä aloittaa… näyttää niin houkuttelevalta!

Vastaa
Anna 13.03.2018 - 12:23

Parasta on brunssilla just se, että siinä voi yhdistää suolaisen ja makean herkuttelun heti aamusta! Ja se kiireettömyys mikä brunssille kuuluu on ehkä vielä tärkeämpää 🙂

Vastaa
Ann-Sofie 13.03.2018 - 12:23

Ihania kuvia ja varmasti herkullisia ohjeita! Osallistun mielelläni arvontaan.

Vastaa
Salli 13.03.2018 - 12:41

Tykkään suolasemmasta brunssista enempi ja vapppuna aina käydään. Mukaan kivan kirjan arvontaan.

Vastaa
Linda 13.03.2018 - 12:53

Kyllähän niitä suosikkeja löytyy, vaikka itsekään en kotioloissa syö aamiaista. Nyt 2 kk reissussa olen yleensä vetänyt vähintään mustaa kahvia ja hedelmää, mikäli mahdollista. ”Oikeista ruoista” pidän ehkä eniten kananmunista aamiaisella, mutta kaipaan niihin vaihtelua (kotona ei kuitenkaan ylenpalttista kikkailua kuten eggs benedict), hyvä munakas jollain täytteellä, meksikolaiset paistetut munat kastikkeella ja tortilloilla (ehkä papua lisukkeeksi), munakokkeli, jne- aika paljon variointimahdollisuutta. Hedelmän ja kunnonruoka-annoksen jälkeen harvoin jää tilaa makealle, mutta kyllä sydämessäni on paikka mm croissantille tai jollekin komboon sopivalle pienelle makealle. French toast esim ei ole huono ja voi syödä esim vanhanaikaisesti kermavaahdon ja hillon kera tai sitten jenkkityyliin vaajterasiirapilla. Mutta tärkein itselleni jota en skippaa juuri koskaan, pari kuppia kahvia.

Onnittelut kirjavauvan johdosta- näyttää niin kauniilta! Pitää käydä pläräämässä jospa se pääsisi kokoelmani jatkoksi.

Vastaa
Maire 13.03.2018 - 12:55

Mahtavan näköinen kirja! Kauniita kuvia! Antaa varmasti uusia ideoita! No, brunssin sisältö varmaan riippuu kellonajasta, en itse syö useinkaan aamiaista, joten jos sen syö aikaisemmin, voi olla kevyempi. Jos syö myöhemmin, niin ruokaisampi, suolasta enemmän ja vähän makeaa.

Vastaa
Jonna 13.03.2018 - 13:03

Brunssivinkki: Turussa aivan ihana brunssipaikka nimeltään Nick’s food design!!!

Vastaa
Linda 13.03.2018 - 13:21

Toi kirja näyttää niin ihanalta ♥♥ Oon jo päättänyt hankkia sen, mutta ehkä kuitenkin odottelen vielä sen verran että tiedän osuuko arpaonni kohdalle. Teidän lukijabrunssille osallistunut kaveri vinkkas mulle jo parhaat brunssilla olleet reseptit mitä kuulemma ainakin pitää kokeilla 😀 Niiden lisäksi ainakin toi viikuna-vuohenjuustovohvelikakku on pakko testata ♥ Ja huimasti onnea vielä kirjavauvasta!!

Vastaa
Essi 13.03.2018 - 13:40

Brunssit on ihania!! Mitä enemmän on aamulla syötävää, sen parempi 😀 suolaisella on hyvä aloittaa ja johonkin vähän makeaan lopettaa. Näyttää kyllä todella kauniilta tuo kirja <3

Vastaa
Saara 13.03.2018 - 13:44

Croisantit niin makealla kuin suolaisella täytteellä ehdoton lemppari! Omilla brunsseilla tarjonta on alkanut kärsiä luovuudenpuutteesta ja lähes aina vain samoja herkkuja tarjolla.. Tästä kirjasta saisi läjäpäin uusia ideoita brunssipöytään!

Vastaa
Ida 13.03.2018 - 13:55

Näyttääpä ihanalta! Brunssilla pitää ehdottomasti olla jotain ruokaisampaa ja sitten lisäksi kans jotain makeeta ja aamupalamaisempaa 🙂

Vastaa
Auli Lassila 13.03.2018 - 14:02

Brunssilla parasta on ehdottomasti vohvelit! Näyttää hyvältä tuo vuohenjuustovohvelikakku.

Vastaa
Päivi 13.03.2018 - 15:00

Voileipäkakku olisi hyvää. Mukavaa kevään odotusta!

Vastaa
Mari 13.03.2018 - 15:06

Kirjan kansi on niin kaunis, että kirjan voisi helposti ostaa katsomatta edes sisältöä 😉 Croque madamet pitää siis ainakin testata, se on myös oma suosikki.

Vastaa
Henna 13.03.2018 - 15:17

Onnea kirjan johdosta, näyttää visuaalisesti kauniilta ja vegaani reseptit kiinnostelee tätä lukijaa! 🙂 Brunssilla itse kärkeen menee ruokaisat salaatit ja jälkkärin pitää olla överi herkkua, pelkät hedelmät ei riitä ;)..

Vastaa
rriina 13.03.2018 - 15:39

Aurinkoisia terkkuja Tampereelta! Mukana kirjan arvonnassa!

Vastaa
Sofiia 13.03.2018 - 15:41

Mahdoton sanoa,mikä on parasta brunssilla, koska brunssit on itsessään jo parasta! Jos ei onnetar suosi, niin pitää kyllä ehdottomasti hilpaista kirjakauppaan hakemaan kirjanne

Vastaa
Jonna 13.03.2018 - 15:48

Hienolta näyttää, en malta odottaa että pääsen kirjan sisään kurkistamaan! Parasta brunssilla on erinlaiset munskkaat <3

Vastaa
Hilla 13.03.2018 - 15:59

Mukana arvonnassa 🙂 Parasta brunssiruokaa on rapeakuorinen leipä + avokado + kananmuna – ja vihremehu, ja tietty kahvia pitää olla!

Vastaa
Kipsuli 13.03.2018 - 16:06

Olen enemmän suolaisen ystävä, joten brunssillakin tykkään eniten suolaisista herkuista. Makeaksi riittää ihanat hedelmät. Kirjan kansi ja kuvat tuovat jo veden kielelle.

Vastaa
Pinja-Sofia Korva 13.03.2018 - 16:07

Omg ihana kirja! ♥

Aamulla parasta on joku tosi kevyt ja raikas smoothie. Ei tuu heti niin turvonnut olo 🙂

Vastaa
dii 13.03.2018 - 16:18

En ole itse asiassa koskaan syönyt brunssia mutta jos söisin haluaisin kaikkea hyvää suolaista ja ruokaisaa.

Vastaa
Ni.a 13.03.2018 - 16:20

Parasta brunssiruokaa on kaikki suolainen (ja rasvainen). Jälkkäriksi vaikka jotain suolaista 🙂

Vastaa
Johanna Hietamäki 13.03.2018 - 16:25

Brunssikirjapostaus: Onnea ihanasta kirjasta! Mulle paras brunssi on aamiaistyyppinen: hyvää kahvia, lämpöisiä leipä-/piiras- ym. juttuja, tuoreita marjoja ja hedelmiä sekä jotakin ihania leivoksia <3

Vastaa
Kaisa 13.03.2018 - 16:32

Letut kermavaahdolla ja mansikkahillolla 🙂

Vastaa
Iinam 13.03.2018 - 16:35

Tämä menee ehdottomasti hankintalistalle ! Vaikuttaa siltä, että brunssikirja on juuri sellainen mitä olen etsinyt – paljon monipuolisia ja ruokaisia kasvisreseptejä uusilla vivahteilla.

Vastaa
Oona 13.03.2018 - 16:40

Ikuinen lemppari eli smoothie bowl, johon saa vaihtelua kun kokoaa koko hässäkän vaikka melonin kuoreen ja vaihtelee koristeita. Nams!

Vastaa
Johanna 13.03.2018 - 17:29

Paras brunssiruoka on jotain.suolaista ja sille makea lopetus, vaikkapa marjojen ja hedelmien muodossa. Tärkeintä on kuitenkin seura ❤ Ostin jo itselleni kirjan, joten ”arvontalipukkeeni” kisailee täällä siskon kotiin päätyvästä kappaleesta. 🙂

Vastaa
Päivikki 13.03.2018 - 17:45

Parasta brunssilla on kokonaisuus, jossa sopivasti makeaa ja suolaista 🙂

Vastaa
Kaisa Anttila 13.03.2018 - 18:27

Ruokaisampi brunssi on ehdottomasti makuuni! Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan Brunssikirjan menuja. 🙂

Vastaa
Aurora 13.03.2018 - 18:38

Mahdotonta sanoa yhtä, mutta mielestäni hyvä brunssi yhdistää suolaiset ja makeat sopivalla tavalla 🙂 todella kaunis tuo teidän brunssikirja! Onnittelut!

Vastaa
Nanna 13.03.2018 - 18:44

Onnea omasta kirjasta. 🙂 Kirja vaikuttaa aivan ihanalta. Olen löytänyt blogisi vasta joitakin kuukausia sitten, mutta olen jo aivan rakastunut ohjeisiisi. Esim. nyhtökaurahodarit olivat jotain käsittämätöntä. Mieskin ihastui.
Eilen julkaistu keitto menee varmasti myös kokeiluun. Käytät ohjeissasi juuri niitä moniulotteisia makuja jotka inspiroivat minua eniten tällä hetkellä. Kiitos tästä blogista joka on todella tyydyttävä myös visuaalisesti.

Vastaa
Tuuli 13.03.2018 - 18:47

Mielettömästi onnea Saara ja Jenni! En voi kuvitellakaan, miten upealta tuntuu saada oma painettu kirja vihdoin käsiinsä. Vaikka arpaonni ei suosisikaan, aion hankkia kirjanne ennen pitkää, nimittäin tuo vietnamilainen katkispannari ja crogue madame kyllä houkuttelee herkkusuuta. Tämänhetkinen lempibrunssireseptini ovat erilaiset minimunakkaat, mm. fetalla ja pinaatilla tulee herkullisia.

Vastaa
Bea 13.03.2018 - 18:55

Mukana ihanan kirjan arvonnassa!

Vastaa
Essi R. 13.03.2018 - 19:08

Parasta brunssiruokaa on smoothiet ja erilaiset munakasvariaatiot! 🙂 onnea kirjasta!

Vastaa
Riina 13.03.2018 - 19:09

Apua! Mä en ole ikinä brunssitellut, niin lempparia en osaa sanoa. Luulisin, että parasta olisi aamupalamaisemmat smoothiet tai vastaavat yhdistettynä ruokaisampiin suolaisiin ja sitten joku äkkiä makea päätös. ☺️

Vastaa
Minna 13.03.2018 - 19:12

Tykkään ruokaisista salaateista ja munakokkelista 🙂

Vastaa
Ella 13.03.2018 - 19:12

Paras brunssiruoka on pannarit ja tuoreet marjat!

Vastaa
Ellustiina 13.03.2018 - 19:12

Vitsi, tää brunssikirja ois kyllä niiiin ihana saada! Mun mielestä brunssille parasta on kun on vähän kaikenlaista naposteltavaa ja hörpittävää; suolaista, makeaa, raikasta, tuhtia, kuumaa ja kylmää. Mikään yksittäinen herkku ei tee brunssista täydellistä vaan kokonaisuus 🙂

Vastaa
Jenni 13.03.2018 - 19:24

Joku suolainen piirakka tyyppinen on ihanaa!

Vastaa
ES 13.03.2018 - 19:24

Onnea teille molemmille, kirja näyttää upealta! Olen itsekin arkisin huono aamusyöjä, mutta viikonloppuisin kunnon pitkien yöunien jälkeen maistuu ruokaisa ja tuoreen raikas aamiainen.

Vastaa
Hanna 13.03.2018 - 19:24

Makeat brunssiherkut houkuttaa eniten. Katkarapupannukakku kuulostaa kyllä hyvältä! 🙂

Vastaa
Olivia 13.03.2018 - 19:27

Parasta brunssiruokaa on suolainen ja makea yhdessä: esim kasvispizza ja smoothiet!

Vastaa
Mea Ylä-Soininmäki 13.03.2018 - 19:31

Ihanan näköisiä ohjeita! Oma brunssilemppari on vohvelit ja täytetyt croissantit, kaikki suolaisesta makeaan menee mainiosti 🙂 …kirjasta löytyy varmasti jokin uusi ihanuus!

Vastaa
Mira Kantola 13.03.2018 - 19:33

Hei. Onnea tuoreesta kirjasta! Brunssilla parasta on jos saa syödä pitkään hyvää ja helposti valmistettavaa ruokaa.

Vastaa
Helena 13.03.2018 - 19:46

Kyllä kaikenlaiset letut ja pannarit on parhaita! Kunnollisilla täytteillä tietty <3

Vastaa
Leena / mansikkaheina 13.03.2018 - 19:54

Lämpöiset onnittelut kirjan johdosta! Hieno juttu! Itse olen viimosen päälle aamiaisihminen, koska aamusta energiaa tuntuu virtaavan tuosta vaan. Töissä ollessa kuittasin usein aamiaisen kahvilla, voikkarilla ja hedelmällä.
Lempparia ovat juuri paistetut aamiaispannarit, mustikka-vadelmajogurtti itsetehdyllä granolalla tai kausittain joku hiutalepuuro marjoilla.
Toivottavasti arpaonni suosii, toisaalta aion hankkia kirjanne joka tapauksessa. Teillä molemmilla on uskomattoman upeat blogit, joita seuraan säännöllisesti! ☆☆☆☆☆

Vastaa
Mirva~h 13.03.2018 - 20:03

Tykkään enenpi suolaisista brunssiherkuista tuo lohi-pinaatti Croque Madam vaikuttaa herkulliselle 🙂

Vastaa
Jossu 13.03.2018 - 20:12

Suosikkiruokani brunssilla on ehdottomasti suolaisen savulohen ja hummuksen (ei välttis yhdistelmänä, mutta näitä kahta tarvitaan!) jälkkäriksi ei kelpaisi mikään muu kuin pannari tai pikkuletut kermalla ja hillolla! 🙂

Vastaa
Suvi 13.03.2018 - 20:14

Oi tämä ois loistava lahja innokkaalle kokkaaja ystävälleni.
Suolainen ruokaisa salaatti toimii! Esim. Sandron brunssi on ihana 🙂

Vastaa
Maari H. 13.03.2018 - 20:14

Tuosta kirjasta unelmoin!

Vastaa
Venla Soininen 13.03.2018 - 20:17

Ruokaisat vohvelit kuulostais aika hyvältä <3

Vastaa
Annika 13.03.2018 - 20:25

Parasta brunssilla on tuoreet hedelmät, salaatit ja jokin makea herkku, esimerkiksi pannari tai vohvelit!

Vastaa
sikkuralla 13.03.2018 - 20:26

Croissantit ovat lemppareitani.

Vastaa
Minna Vuo-Cho 13.03.2018 - 20:26

Ihanan näköinen kirja – kaupassa jo sitä hypistelin… 🙂
Brunssilla pitää olla ainakin muutama pala juuresta leivottua leipää ja vähän lohta.

Vastaa
Jenny 13.03.2018 - 20:35

Ihana kirja, onnea! 🙂
Itse pidän niin avokadotoasteista kuin makeista smoothiebowleista, brunssit ovat ihania!

Vastaa
Papu 13.03.2018 - 20:36

Kaikkea sopivasti! 😉 Suolaiset ruokaisat jutut on parhaita, mutta jälkkäriäkin pitää olla!

Vastaa
Jensku 13.03.2018 - 20:49

Ihana ilme kirjalla, uudet ideat brunssiin sekä kasvispainotteisempaan ruokailuun kiinnostavat kyllä!

Vastaa
AnnaL 13.03.2018 - 20:51

Oi, miten kaunis kirja! Oma suosikkini ja välttämättömyys brunssilla on suolaiset herkut, ekana mieleen tulee ihanat täytetyt croissantit.

Vastaa
Anni 13.03.2018 - 20:54

Ai että, suurena aamupalojen ja hitaiden aamujen ystävänä tarvii ehdottomasti laittaa kirja hankintalistalle (tai ehkä voittaa tästä, ois kova)

Vastaa
Anni 13.03.2018 - 21:03

Vau, kirja kuulostaa lähes taivaalliselta, sillä brunssi on ehdoton lempi ateriani! Mielestäni se on loistava konsepti: myöhäinen aamiainen, joka on mukavasti sekoitus aamupala- ja lounasruokia. Brunsseilla kuten muutenkin ehdotonta herkkuani on suolaiset tarjottavat!

Vastaa
Iida 13.03.2018 - 21:04

Brunssiruoaksi ei voi valita vain yhtä, vaan pitää olla paljon syötävää. Porkkalabagelit, pinaattiletut ja smoothiebowlit kuuluu suosikkeihin.

Vastaa
Hanna 13.03.2018 - 21:15

Voisin elää pelkällä aamiaisruoalla! Suosikkini on tuore leipä erilaisilla, arkisista poikkeavilla täytteillä ja levitteillä, sekä juustot, hedelmät ja pienet makeiset – eli toisinsanoen kaikki brunssisapuska uppoaa. Parasta brunssissa on kuitenkin se, että ehtii rauhassa nauttia useamman kupin hyvää teetä!

Olen seurannut pari vuotta blogiasi ja se onkin ensisijainen inspiraationlähteeni arkiruokailun suunnitteluun! 🙂 Mahtavaa jälkeä, kiitos kun jaksat pitää tiheää päivitystahtia yllä!

Vastaa
Aino 13.03.2018 - 21:16

En malta odottaa että pääsen selailemaan kirjaa! 🙂 itse tykkään aamupalamaisemmasta brunssista, jossa on joku makea herkku.

Vastaa
Jonna 13.03.2018 - 21:24

Brunssilla on parasta suolainen ja ruokaisa ajan kanssa syöty ateria 🙂 Kiitos hyvästä blogista ja loistavista resepteistä.

Vastaa
Henna 13.03.2018 - 21:29

Brunssit on ihania! Hyvältä näyttää esiin nostamasi reseptit, eikä tosiaan liian monimutkaisilta. Suolaiset aamupalaruoat on enemmän oma juttu.

Onnea kauniista kirjasta!

Vastaa
Elina 13.03.2018 - 21:35

Kaiken lähtökohta on ihana, uunituore, rapeakuorinen leipä!
Suuren suuret onnittelut upean kirjan johdosta!

Vastaa
MarjaKoo 13.03.2018 - 21:38

Suolaiset jutut ovat herkkuani brunssilla ja väriä, silmänruokaa, saa olla laveasti 🙂

Vastaa
Emma Kotisalmi 13.03.2018 - 21:40

Brunssissa parasta on rauhassa syöminen ja hyvä seura!

Vastaa
Kirsi 13.03.2018 - 21:49

Täydellisellä brunsilla on tarjolla suuri valikoima tuoreita hedelmiä sekä marjoja ja ceasarsalaattia!

Vastaa
Anu Tirkkonen 13.03.2018 - 21:53

Mukana arvonnassa 🙂 monia ihania ohjeita, olen blogistasi bongannut, kiitos <3 kirjan laitoin heti varaukseen kirjastostani =)

Vastaa
Tanja 13.03.2018 - 22:03

Minä tykkään ruokaisasta brunsista: nakkeja, pekonia, paistettua munaa raikkailla kasviksilla höystettynä.

Vastaa
Saila Lehtinen 13.03.2018 - 22:09

En ole ikinä ollut/ syönyt brunssia, se ei vaan oo koskaan tullut missään vastaan. Vaikka olenkin käynyt kokkipuolen ammattikoulussa, niin sielläkään ei muistaakseni tutustuttu ollenkaan brunssiin, tai sitten on mennyt ohi korvien ja vahvasti :D. Joten siksi olisi hienoa voittaa tämä kirja ja tutustua tähän maailmaan. Tai sitten odotan että tämä tulee kirjastoon lainattavaksi ennenkuin ostan omaksi :).
Plus vielä sanottava, että olen jonkunaikaa seurannut teitä kumpaakin Instassa ja teillä on ihan mielettömän hyvät tilit/profiilit ja aivan mahtavia ideoita ja reseptejä! <3

Vastaa
Lotta 13.03.2018 - 22:16

Osallistun ihanan raikkaalta ja herkulliselta kuulostavan brunssikirjan arvontaan. Omia lempiherkkujani brunsseillessa ovat vohvelit suolaisilla täytteillä sekä avocado-uppomunavoileivät.

Vastaa
Mariel 13.03.2018 - 22:18

Voisin joka päivä syödä jokaisella aterialla vain aamupalaa! Eniten tykkään aamiaismaisista brunssijutuista, esim tuoretta leipää ei voita mikään kirja näyttää ihanan herkulliselta!

Vastaa
Meri 13.03.2018 - 22:27

Onnea mahtavan näköisestä kirjasta! Minulle uppoaa brunssilla sekä aamupalamaiset että ruokaisat ruuat. Pidän kuitenkin siitä jos brunssille on valittu joku teema tai muuten varmistettu, että maut sopivat yhteen.

Vastaa
Hanna 13.03.2018 - 22:29

Onnea kirjasta, näyttää kauniilta ja houkuttelevalta. Suunnitteilla juurikin brunssi ystävien kesken. Itse tykkään sellaisista puolimakeista ja tietenkin raikkaista tarjottavista, niin kuin myslimiffinsseista ja pähkinäisestä granolasta marjojen kera.

Vastaa
Anni 13.03.2018 - 22:34

Puuro on aina parasta!

Vastaa
Anna 13.03.2018 - 22:40

Hypistelin kirjaa jo kirjakaupassa ja meinasin sulaa -se on niin kaunis! Ihan ehdottomasti olen brunssin ystävä ja taivun enemmän suolaiseen vaikka kuka ei makeasta pitäisi. Ja nuo porkkanakakku vohvelit jäi vähän kutkuttamaan! Jospa vaikka arpaonni suosisi 😉

Vastaa
Karin 13.03.2018 - 22:57

Mä tykkään suolaisesta ja makeasta! Hieman suolaista alkuun ja makeaa jälkkäriksi. Parhain brunssi on ollut Sandrossa. Niin paljon ihania ruokia maisteltavaksi ja makeaa ja raikasta myös jälkkäriksi.

Mukana myös arvonnassa 🙂

Vastaa
Ella 13.03.2018 - 23:17

Onnittelut kirjasta! Näyttää erittäin kauniilta, hempeän vaaleanpunaiselta teokselta, ja aamulapa-rakkaana varmasti hankin oman kopion hyllyyn. Mulle brunssi on usein se viikonloppuaamun kohokohta jolloin tullaan kavereiden kanssa yhteen, syödään pitkän kaavan kautta ja vaihdetaan rauhassa kuulumisia. Meillä on yleensä nyyttäri-periaate, joten tykkään valmistaa ruokia jotka voi tehdä reilusti etukäteen, ovat helppojat kuljettaa ja jotka säilyvät pitkään huoneenlämmössä. Suolaiset muffinssit esimerkiksi fetan ja pinaatin kanssa on herkkua, niinkuin muutkin quichet. Tuore leipä ja siihen päälle erilaisia levitteitä kuten punajuurihummusta tai tsatzikia toimii myös! Joskus tietenkin brunssittelen ihan yksikseni, jolloin tykkään valmistaa luomumunista esimerkiksi shakshukaa tai ihan vaan voihin ja kermaan tehtyä kokkelia 🙂

Vastaa
Minna Hietanen 13.03.2018 - 23:29

Visuaalisesti kaunis kirja ja varmasti maistuvia reseptejä ✨ olen päässyt sitä jo pikaisesti selailemaan. Kyllä kelpaisi mulle! Brussille mielestäni kuuluu sekä suolainen että makea tarjottava.

Vastaa
Matilda 14.03.2018 - 00:04

Parasta brunssiruokaa on marjasmoothie ja karjalanpiirakat

Vastaa
Jutta 14.03.2018 - 00:18

Brunssilla täytyy olla suolaista JA makeaa ja ehdottomasti hedelmiä jossain muodossa selä runsaasti aikaa

Vastaa
Tuuli 14.03.2018 - 00:41

Onneksi olkoon kirjasta! Meillä varmasti tulisi kovaan käyttöön kun niin sinun resepteistä mieheni kanssa pidämme 🙂 Meidän hienoista hienoin aamiainen on korvapuustilta tuoksuvat ja maistuvat vegaaniset pannukakut♥

Vastaa
Reetta 14.03.2018 - 01:05

Näyttääpä herkulliselta, kirjakin on tosi kaunis! Silloin kun itse pääsen brunssista nauttimaan, niin suosin kyllä normi aamupalaan verrattuna edes vähän ruokaisampia vaihtoehtoja – sekä suolaisia että makeita 😉

Vastaa
Riikkanen 14.03.2018 - 04:06

Paras brunssi on kuin hyvän buffetin alkupala- ja jälkiruokapöytä! Runsas valikoima kaikkea pientä ja herkullista, ei yhtä isoa ruokaa vaan sen kokoisia annoksia että vähän kaikkea voi maistaa.

Vastaa
Heta 14.03.2018 - 04:15

Kirja vaikuttaa super herkulliselta! Onnittelut sen valmistumisesta. Mun lemppari brunssiruoka on ehkä makeat esim. vohvelit, mutta suolaisetkin maistuu:)

Vastaa
Anne Forstén 14.03.2018 - 08:11

Paljon onnea vauvan johdosta! Näyttää suorastaan upealta. Croque monsieur oli vakiovälipala/viikonlopun aamiainen kun lapset olivat teini-iässä. Poikani suosikki. Itse en ole leivän ystävä, tykkään brunssista mistä löytyy paljon suolaista kuten salaatteja, erilaisia munaruokia, paljon jänniä hedelmiä ja samppanja ei missään nimessä saa loppua!

Vastaa
Josefina 14.03.2018 - 08:16

Brunssit on ihan parhautta, ja tossa kirjassa vaikuttaisi olevan huikeita ideoita sen toteuttamiseen ! 🙂

Vastaa
Marika 14.03.2018 - 08:25

Täydelliseksi brunssiksi, jolla aina välillä mieheni kanssa kotona herkutellaan, olen todennut croissantin, tuhdin smoothiebowlin ja eggs benedictmäisen kasvisleivän yhdistelmän. Huippua olisi saada lisää ideoita, jotka voisi kenties syrjäyttää tämän hyväksi todetun kombon. 😉 Brunssipaikoista suosittelen lämpimästi Tampereen Cafe Pispalaa. Sieltä saa maailman, tai ainakin Suomen parhaita amerikkalaisia pannukakkuja.

Vastaa
Tuulia 14.03.2018 - 08:26

”Suolainen, makea, aamiaismaisempi vai ruokaisampi?”, Brunssin pitää olla kaikkea tuota, suolaista ja makeaa ehdottomasti molempia, ja ruokaisuutta, mutta selvästi lähempänä aamiaista kuin lounasta. 🙂 Onnea kirjasta!

Vastaa
Mira 14.03.2018 - 08:50

Mielestäni hyvä brunssi on sellainen että ruoka on oikeasti hyvää. Välillä riittää vaan täydellinen tuorepuristettu mehu ja yksinkertaiset toimivat jutut, kuten päältä rapeat croissantit juustolla tai onnistunut granola jugurtin kanssa. Eniten ärsyttää maksaa kalliita brunsseja missä tarjontaa on vaikka millä mitalla mutta kun maistat ruokia niin ne on puolihuolimattomasti tehty eikä välttämättä maistu miltään. Siksi kotona tehdyt brunssit on ihania ja mikäli arpaonni ei suosi aion varmana hankkia tämän kirjan

Vastaa
Kaisa 14.03.2018 - 08:51

Lempparibrunssiherkkuni on varmaankin munakas. Ei vaan croissant briellä! Eiku… ää, en osaa valita. Myös chiapuuro maistuu. Oi voi. 😀

Vastaa
Uiske 14.03.2018 - 08:57

Mun uusi suosikkiblogi – brunssi kruunaa reseptit. Itselle on suosikkeja suolaiset brunssiherkut.

Vastaa
Inga 14.03.2018 - 09:22

Blogi parhaasta päästä. Sellaista reseptiä ei olekaan, jota ei heti tilaisuuden tullen haluaisi kokeilla.
Maistuu myös miehelle, vankkumattomalle lihanpurijalle. Onnittelut kirjasta! Vaikuttaa todella hyvältä!

Vastaa
Elsi 14.03.2018 - 09:35

Ruokaisa salaatti ja jälkiruoksi juustoja ja joku hyvä kakku! 🙂

Vastaa
Janni 14.03.2018 - 09:44

Runsas voileipäbaari on mielestäni brunssin aatelia ☺️

Vastaa
Johanna 14.03.2018 - 10:43

Onneksi olkoon kirjasta! Oikein hyvä brunssipaikka on Porissa ravintola Borg. Tulee hyvä mieli!

Vastaa
Minna 14.03.2018 - 11:13

Onnea, hienolta näyttää! Brunssilla parasta on raikkaat smoothiet.

Vastaa
Tipu 14.03.2018 - 11:41

Kirja kuulostaa ja näyttää tosi ihanalta! Brunssilla on kiva maistella kaikenlaisia pieniä herkkuja, sekä suolaisia että makeita. Lemppari on kuitenkin ehkä makeat vaihtoehdot 😀

Vastaa
Mira 14.03.2018 - 11:45

Brunssilla parasta on kattaus, jossa on sekä raikkaita ja kevyitä juttuja kuten smoothieita että vähän tuhdimpia herkkuja kuten croissanteja:) Ihana kirja, ehdin jo selailla kirjakaupassa ja pistää toivomuslistalle!

Vastaa
LMI 14.03.2018 - 11:51

Letut, suolaisena ja makeana on aina loistava vaihtoehto 🙂

Vastaa
Elina 14.03.2018 - 11:57

Onnittelut, näyttää niin söpöltä!! Hienoa, että olet saavuttanut yhden haaveen!? Brunssilla ehtii nauttia herkullisista tuoremehuista ja suolaisista täyteläisistä piirakoista, herkkua!!

Vastaa
ELISA 14.03.2018 - 12:22

Onnea, jo kansi näyttää houkuttelevalta! Vohvelit on ykkösherkkua, niitä kun ei usein saa.. Kivaa kevään jatkoa 🙂

Vastaa
Anu 14.03.2018 - 14:57

Kirja näyttää niin herkulliselta, jo nämä kuvat houkuttelevat!

Vastaa
Keskeneräinen 14.03.2018 - 15:13

Onnea kirjavauvan johdosta! Voi kunpa saisin tuollaisen brunssien aarrearkun!

Vastaa
Ninni 14.03.2018 - 15:28

Oma brunssini on aina onnistunut kun saan kaikkea hyvää sekaisin, niin suolista kuin makeaakin, ja tuttuja Makuja ja uusia juttuja läheltä ja kaukaa. Kaiken kukkuraksi hyvä kahvi kera jonkun kahvileivän, niin avot!

Vastaa
Virpi Haanpää 14.03.2018 - 15:36

Brunssi munakokkelilla ja maitokahvilla, kiitos.
Kiitos kiinnostavasta bolgista.

Vastaa
Maria 14.03.2018 - 16:12

puurot 🙂

Vastaa
Iida 14.03.2018 - 16:23

Brunssilla pitää olla jotain, joka erottaa sen aamupalasta

Vastaa
Eeva 14.03.2018 - 16:37

Parasta brunssilla on ehdottomasti tuoreet hedelmät ja kroisantit.

Vastaa
Marjo M 14.03.2018 - 16:49

Tämä pitää hankkia, mikäli onni ei nyt suosi. Brunssille herkkupuuroa ja raikasta smoothieta

Vastaa
Katri 14.03.2018 - 17:26

Onnea kirjan julkaisun johdosta!!! Brunssilla parasta on puurot, ruokaisat salaatit, raikkaat smoothiet, tuore leipä, juustot… Ja jotain pientä makeaa tarvitaan myös. Tuo pinaatti-lohi Croque madame kuulostaa aika
täydelliseltä brunssille.

Vastaa
Paula 14.03.2018 - 18:00

Onnea vielä kirjan julkaisemisesta! Brunssilla parasta on itse tehty granola jogurtin kanssa, mutta myös hedelmäiset herkut ja vastapaistetut leivät/leivonnaiset ovat huippuja!

Vastaa
Arja 14.03.2018 - 18:26

Pidän brunssista viikonloppuna, kun koko perhe on koolla ja voidaan valmistaa se yhdessä.
Brunssin pitää olla runsas sisältäen suolaista ja makeaa. Lisäksi erilaisia hedelmiä sekä jogurttia siementen kera.
Unohtamatta haudutettua teetä ja tuoreista kahvinpavuista tehtyä kahvia.

Vastaa
Venla 14.03.2018 - 19:22

Onnea! 🙂 Brunssissa parasta on kaikki!

Vastaa
Liz 14.03.2018 - 19:34

Tykkään brunssilla kaikista vähän spesiaaleimmista herkuista, makean osalta vohvelit ovat lempparit ja suolaisen puolelta taas suolaiset piiraat, esim. kasvispiiras, nam!

Vastaa
K 14.03.2018 - 19:56

Kylmäsavulohi, juustot sekä hedelmät ovat lemppareitani 🙂

Vastaa
Tuomo 14.03.2018 - 21:08

Mullakin aamupalat toistavat usein samaa kaavaa. Tästä voisi löytyä jotain piristystä esimerkiksi viikonlopuille, kun kiirettä ei ole.

Lisäkehuna: huomaan vähän väliä selailevani blogiasi ja etsimällä inspiraatiota. Suolasilla ruoilla olen herkuellut itse, makeita olen vienyt töihin ja yhden työkaverin olen jo ohjannut brookies reseptisi pariin. 🙂

Vastaa
Anni 14.03.2018 - 21:47

Siis ei ole brunssia ilman brie-juusto ja graavi/kylmäsavulohta!

Vastaa
Juulia 14.03.2018 - 21:48

Lempi brunssi on suolainen, mutta smoothie on ehdoton makea lisäys 🙂 Tampereella hyvää vegebrunssia tarjoilee ravintola Muusa.

Vastaa
Heidi 14.03.2018 - 23:46

Paras brunssi koostuu croissanteista, hedelmistä, marjoista ja vihanneksista. Myös kakkubrunssit on ihania!

Vastaa
Pausku 15.03.2018 - 05:49

Ihan mahtavaa, että tuleva kollega on tehnyt tällaisen urakan! Ja vieläpä opintojen ohessa. Itsekin kala-kasvissyöjänä, vegaaniruokaa suosien, tulen varmasti nauttimaan brunssikirjan resepteistä. Mielestäni kunnon brunssin kruunaa maistuva tee tai kahvi! Syötävää saakin sitten olla laidasta laitaan, sillä brunssia on paras viettää ystävien kanssa, ja meillä kaikilla on omat suosikkimme =).

Vastaa
Jenna 15.03.2018 - 07:52

Brunssilla parasta on, kun on paljon kaikkia vaihtoehtoja, niin suolaisia kuin makeitakin. Omaa lempparia on hankala valita, mutta ehkä ruokaisat salaatit ja tuoreet leivät vie voiton.

Vastaa
laura 15.03.2018 - 09:06

Parasta brunssissa on smoothiet, leivät ja salaatit, harvoin edes jaksaa lämpimiä ruokia syödä. Sekä tietenkin tuhat kuppia kahvia ja JÄLKKÄRI!!!

Vastaa
Jenni Pietilä 15.03.2018 - 09:50

Kirja näyttää upealta, onnittelut!!
Brunssilla herkkuja ovat uunituore leipä, täytetyt croissantit, hedelmät, smoothiet.. listaa voisi jatkaa loputtomiin!

Vastaa
Jemina 15.03.2018 - 10:47

Vautsi, Paljon Onnea kirjasta! Näyttää niin ihanalta <3 Brunssit on parhaita!

Vastaa
SofiaA 15.03.2018 - 10:59

Brunssi on lemppari. Parasta on tuorepuurot ja marjaisat smoothiet.

Vastaa
Juulia 15.03.2018 - 11:47

Elämäni tähän saakka parhaalla brunssilla valmistettiin ja syötiin ystävien kanssa munakasrullia (pekoni-juusto & tomaatti-mozzarella), mango-smoothiekakkua, täytettyjä croissantteja ja cappucinoja ja tietenkin skumppaa!

Vastaa
Iida V 15.03.2018 - 12:19

Huh jee ehdin arvontaan! Superhieno juttu kyllä sulle, suuret onnittelut täältä. Olen tylsimys, mutta brunssi ei olisi mitään ilman kroisantteja.

Vastaa
Tanja 15.03.2018 - 12:45

Niin houkuttelevan näköinen kirja, onnittelut vielä tätäkin kautta❤️!
Mä voisin elää pelkällä aamupalalla, brunssi on niin mun juttu. Aivan liian harvoin vain tulee nautittua sitä. Parasta on granola ja smoothiet, tuoreet hedelmät, pannukakut , kaikki makeat tahnat jne. Tuskin maltan odottaa, että saan kirjan käsiini, luultavasti top3 listani tulee muuttumaan

Vastaa
Pia 15.03.2018 - 13:23

Omaan brunssiini kuuluu aina joko munakokkeli tai hyvä munakas. Mutta kyllä tuo sinun katkarapupannarisikin näyttää herkulliselta!

Vastaa
Riina 15.03.2018 - 14:12

Onnittelut kauniista kirjasta! Oma lempiherkkuni on ilmavat pannukakut vaahterasiirapilla ja tuoreilla marjoilla höystettynä.

Vastaa
Henna 15.03.2018 - 18:35

Pakko tuo kirja on saada 🙂 Parasta brunssilla on vohvelit, jotka voi sitten täyttää suolaisilla ja makeilla asioilla mieliteon mukaan!

Vastaa
Nina 15.03.2018 - 18:52

Unelmabrunssilla olisi sopivassa suhteessa suolaista ja makeaa! Ja jotain tavallisuudesta poikkeavaa spesiaalia -juurikin tuollaisia eväitä kuin teidän kirjassanne on! 🙂
Onnea upealle kirjallenne!

Vastaa
Elina 15.03.2018 - 19:35

Tämä kirja olis kyllä mahtava lisä kirjahyllyyn! Kuulostaa ihanalta! Mun lempparibrunssiruoka on ehdottomasti croissantit ja karjalanpiirakat suolaisista ja tai vohvelit makeista! Nam

Vastaa
Lotta 15.03.2018 - 20:15

Kirja vaikuttaa ihanalta! Hyvän brunssiin kruunaa lempparismoothie hyvistä raaka-aineista 🙂

Vastaa
AnnaMm 15.03.2018 - 20:26

Kirja vaikuttaa mahtavalta. Pakko saada.

Vastaa
Suivi 15.03.2018 - 20:34

Rakastan brunsseilua ja tää kirja kuulostaa ihan täydelliseltä! Itse tykkään enemmän aamiaiseen kuin lounaaseen vivahtavista brunsseista, eli hyvään brunssiin kuuluu hyvä kahvi, joku raikas smoothie tai mehu, avokadoleivät tai karjalanpiirakat ja jotain muuta spessumpaa överiherkkua 🙂

Vastaa
Lotta 15.03.2018 - 20:47

Erilaiset suolaiset herkut ja smoothiekulhot granolalla 🙂

Vastaa
Tero 15.03.2018 - 20:53

Mahtavaa että olet saanut vihdoinkin tämän valmiiksi – onnea! 🙂 Vaikea valita yhtä joka ehdottomasti kuuluu brunssiin, mutta sanoisin itse karjalanpiirakka munavoilla!

Vastaa
Inka 3.06.2022 - 10:28

Hei, mistä kirjan voi hankkia?

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 4.06.2022 - 11:17

Tämä on vanha postaus (2018) eikä Brunssikirjaa ole enää valitettavasti missään myynnissä.

Vastaa

Jätä kommentti