Koti Ajatuksia Nyt etsitään lukijoiden suosikkireseptejä!

Nyt etsitään lukijoiden suosikkireseptejä!

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Muutamakin lukija on lähestynyt minua nyt reseptisuositusten kanssa. On tehnyt jotakin niin hyvää, että on halunnut jakaa reseptin minullekin. Tästäpä vasta olen otettu.

Siitä on tullut mieleeni, että sieltä puolten sitä saattaa löytyä vaikka minkälaisia aarteita, josta ehkä haluaisit kertoa ja saattaa sen muiden huulille. Ja minä saisin kokeilla vastavuoroisesti muiden makuja!  Niinpä ajattelin aloittaa säännöllisen epäsäännöllisesti jakamaan myös teidän lukijoiden reseptejä tai reseptisuosituksia. Oli se sitten luottoresepti suoraan jostakin keittokirjasta tai muusta reseptilähteestä, oma variaatiosi tai täysin oma reseptisi.

parsa

Jos epäröit, maistuuko se hyvältä, tai sinulla ei ole valokuvaa ruoastasi, niin pyrin ajan sallimissa rajoissa pyynnöstäsi kuvaamaan/valmistamaan reseptin :). Tosin tällöin minulla on paha tapa alkaa varioida oman maun mukaiseksi.. :D.

Voit yhtä hyvin olla itse myös bloggaaja ja tätä kautta muut voivatkin saada uuden ruokablogin seurattavakseen.

Ainoat säännöt ovat, että reseptin tulisi olla kasvis-tai vegaaniruokaa. Resepti voi aivan hyvin olla suoraan keittokirjasta tai vaikkapa toisesta blogista, kunhan mainitset lähteen.

Voit kirjoittaa nimelläsi tai nimimerkillä, mutta olisi kiva jos liität liitteeksi tekstin tai tarinan, miksi valitsit juuri kyseisen reseptin. Tuoko se mieleen jonkun erityisen muiston, onko tämä jokin uusi suosikki tai törmäsitkö siihen vaikkapa ulkomaanmatkalla?

Reseptiehdotuksen voit laittaa sähköpostitse viimeistamuruamyoten@gmail.com.

Mansikka-parsapitsa

Jäikö nälkä?

5 kommentit

Leena / mansikkaheina 8.09.2017 - 16:06

Hm… todella vaikeaa nimetä oma lempiresepti. Idea on hieno ja itsekin välillä googlaan lempijotakin. Maku muuttuu ja uusia ideoita liikkuu nopeammin kuin ehtii hengähtää. Ehkä juuri nyt nimeäisin omista kokkauksistani lemppareiksi ”kasvikset gannelonien kätkössä” tai ”vastustamaton välimerellinen vihannespaistos”. Molempien reseptit löytyvät blogistani.
Jään mielenkiinnolla odottamaan lempireseptejä.

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 9.09.2017 - 09:04

Kasviscannelonit kuulostaa ihan valtavan herkulliselta! Toivositko siis jommasta kummasta näistä reseptipostausta myös tänne blogiin päin? 🙂

Vastaa
Leena / mansikkaheina 9.09.2017 - 20:38

Hyvää se ruoka on ja hyvässä seurassa nautittuna erinomaista. En ollut ajatellut reseptipostausta, siksi en laittanut spostiisi. En muista enää, kuinka paljon siinä oli omaa suunnittelua vai löysinkö ohjeen jostakin. Runsasta lempireseptien vyöryä toivottaen!

Vastaa
Aino-Kaisa Sihtola 21.09.2017 - 19:45

Hei! Tämä on tosi kiva idea! Huomasin vasta nyt, että tämmöinen mahdollisuus olisi. Meillä on ystävän kanssa tuo ”Pikkumassujen ruokavuosi” -kalenteriprojekti ja sen myötä paljon vegeohjeita. Tultaisiin oikein mielellämme mukaan ohjetalkoisiin 🙂 Olisiko sulla jotain toiveita reseptin suhteen? On niin monta lempparia 😀 Voidaan toki lähetää useampi ehdokas S-postiin.

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 22.09.2017 - 07:14

Kiva, että kiinnostuit(te)! 🙂 Sä voit laittaa sähköpostiin sun ehdotuksia ja mietitään sitten niistä :).

Vastaa

Jätä kommentti