Koti Ajatuksia Nordic Food Tales

Nordic Food Tales

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Luova mieli kaipaa ja kehittelee jatkuvasti uutta. Sitä haluaa mennä eteenpäin ja kokeilla uusia juttuja.

Noin kuukausi blogin perustamisen jälkeen jo pohdiskelin, miksi valitsin näin ääkkösellisen ja pitkän, vaikean suomalaisen nimen. Olisi voinut valita englanninkielisen, niin olisi joskus voinut halutessaan kokeilla tehdä postauksista myös englanninkielisen version.

Suomenkielisessä blogissa on kuitenkin sen verran pitämistä, että nyt olen ratkaisuun oikein tyytyväinen.

Kuitenkin viime keväänä Kreetalla huomasimme Jennin kanssa unelmoivamme jonkinlaisesta englanninkielisestä kanavasta, jota kautta voisi välittää Suomea maailmalle, mutta myös tutustua sitä kautta henkilökohtaisemmin kansainvälisiin ruokabloggaajiin. Huomasimme ajatustemme (taas kerran) menevän yks yhteen.  Halusimme nimenomaan tehdä jotakin visuaalista ja suomalaisesta luonnosta ja ruoasta inspiraationsa saavaa.

Miksi tehdä erikseen, kun ajatuksemme olivat samanlaisia. Ainoa risteävä keskustelu on käyty kuvien editointityylistä, joka molemmilla vaihtuu tiuhaan tahtiin…

Tiedät suomalaisena varmasti, että ulkomaalaiset tietävät hyvin vähän kotimaastamme. Paljon Suomesta kuitenkin kysellään. Niin perustimme yhdessä Nordic Food Tales-instagram-tilin, joka on nyt kuukauden ikäinen. Saa nähdä, minne tarina meidät viekään. Lähde mukaan seuraamaan @nordicfoodtales, mikäli visuaalisuus, valokuvaus, luonto tai ruoka sinua inspiroi :).

Jäikö nälkä?

Jätä kommentti