Koti Valokuvaus Opi Lightroomin käyttöä huippuruokakuvaajalta

Opi Lightroomin käyttöä huippuruokakuvaajalta

kirjoittanut Saara / Viimeistä murua myöten

Olin ajatellut pitkään, että haluaisin kirjoittaa ja opettaa kuvankäsittelystä. En vain ole saanut sitä aikaiseksi, sillä kuvankäsittelystä kirjoittaminen tuntuu niin haastavalta. Lupasinkin jopa kirjoittaa siitä tällä viikolla, mutta edelleen tökkii. Videoiden tekeminen taas vaatii oman opettelunsa. Mutta miksi ryhtyisin käyttämään tuhottomasti aikaa sellaisen tekemiseen, mikä on jo olemassa?

Kun maailmalla tunnettu ja haluttu ruokakuvaaja Rachel Korinek on luonut todella opettavaista videomateriaalia Lightroomin käytöstä, niin miksi en vain kertoisi siitä eteenpäin, ja pääset sinäkin oppimaan maailman huipulta.

Olen aiemmin itse osallistunut Rachelin järjestämälle maksulliselle kurssille, ja ainakin sen sisältö oli huipputasoa. Opin sen avulla

Tässä hyvin pikainen vinkki täältä matkalta. Rachel ilmoitti juuri avanneensa ilmaisen pikakurssin Lightroomin käytöstä.

Ilmainen pikaoppi Rachelin kuvankäsittelystä

25.7.-28.7. välisellä ajalla voit ilmottautua Rachelin ilmaiselle ”Transform Your Edits Training Series”- pikakurssille, joka koostuu kolmesta noin vartin mittaisesta osiosta, jotka tulevat kerran päivässä 31.7.-2.8.

Kurssi sisältää:

Valoisuuden ja luminanssin tasapainoinen hallinta
-Täydellisen valkotasapainon hallinta
-Miten hallita värien käyttö ja välttää virheet niiden kanssa

Ilmainen kurssihan ei voi olla millään tavalla ainakaan haitaksi :D. Ja ei vaan, uskon voivani lämpimästi suositella, koska Rachel on todella hyvä opettaja.

Eikun siis osallistumaan Transform Your Edits Training Series- kurssille.

Pysy kuulolla

Rachel on luvannut avata järjestämänsä Lightroom Magic- verkkokurssin uudestaan. Tällä hetkellä kurssi on suljettu, mutta ilmottautuminen avautuu 4.8. Early Bird-bonuksin. Minä kyllä ilmoitan sitten ja kerron samalla lisää tästä älyhyvästä kurssista. Sen aikaa nauti tästä Transform Your Edits Training Series-kurssista :).

*Postauksesta ei ole maksettu, enkä hyödy mitään, jos osallistut ilmaiselle pikakurssille. Linkit ovat affiliate-linkkejä eli, jos kauttani myöhemmin päätät osallistua superille Lightroom Magic-kurssille, niin saan siitä pienen komission.

Jäikö nälkä?

4 kommentit

mariasmariasma 25.07.2017 - 12:22

Kiitos vinkistä, ilmoittauduin heti. Olen lukenut tällä viikolla noita kuvausvinkkejäsi ja kertomuksesi ruokakuvauskuraseilta. Aion kokeilla niitä heti käytännössä!

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 25.07.2017 - 15:14

Jes! Huippua, jos olet saanut jotakin uutta irti :))

Vastaa
Hanna 25.07.2017 - 13:46

Huikeata! Kiitos. Tämä projekti juuri meneillään, kun kuvaus tempaissut mukanaan 😉

Vastaa
Saara / Viimeistä murua myöten 25.07.2017 - 15:12

Mahtavaa! Kiva kuulla :)) Toivottavasti saat iloa 🙂 Kauniita kuvia sulla myös nyt.

Vastaa

Jätä kommentti